در رسانه| بهزیستی، تنها سازمان حمایتی- اورژانسی کشور

تبریز- پایگاه خبری بامدادفردا- رئیس سازمان بهزستی کشور در آیین بهره برداری از مرکز اورژانس اجتماعی شهر سهند، بهزیستی را تنها سازمان حمایتی- اورژانسی کشور عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری بامدادفردا، علی محمد قادری در آیین بهره برداری از مرکز اورژانس اجتماعی شهر سهند، با بیان استقلال اورژانس اجتماعی بهزیستی، از اشتغال ۵ هزار نفر در این مراکز در سطح کشور خبرداد و اظهار کرد: موضوع بهره وری، از اولویت های روز جامعه می باشد. به این معنا که باید از منابع محدود و حداقل درون داد ها، بیشترین برون داد را داشته باشیم و شرکت عمران شهر سهند نیز از باب مسئولیت اجتماعی و دغدغه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در کنار سازمان بهزیستی قرار گرفته و با رونق دادن به این اقدام، به اتفاق بهزیستی این پروژه ترسیم و به اختتام رسید.
وی این هم افزایی و همسویی استراتژیک را بسیار ارزشمند دانست و افزود: ترسیم بخشی از حوزه های فرهنگی و هنری در این مجتمع با هدف شکل گیری دقیق و مطابق با ضریب استاندارد و برای انتفاع مردم برای بهزیستی مایه افتخار می باشد و فرزندان این شهر ۲۰۰ هزار نفری، باید به تناسب از تمام دستگاه ها دریافت خدمات نموده و ارایه خدمت به آنان تداوم یابد.

قادری این اقدام را امید آفرین و مایه افتخار خواند و ادامه داد: بهزیستی مولود انقلاب اسلامی و سازمانی تلفیقی است که وظایف متعدد، سخت، طاقت فرسا و بسیار پیچیده را بر عهده دارد.

وی بیان کرد: افراد دارای معلولیت، افراد در معرض آسیب یا آسیب دیده، محرومین و افرادی که به هر دلیل تمکن مالی ندارند؛ باید در حکومت اسلامی و در یک نظام ولایی مشمول دریافت خدمات شوند، اگرچه توانمندسازی در بهزیستی از ابعاد مهم فعالیت ها است و کمک به تامین مسکن، اشتغال زایی، تسهیل گری، حضور در مناطق دیده نشده یا کمتر دیده شده و نقاط تاریک شهری و روستایی از اقدامات اولویت دار بهزیستی است که حضور ۵۰۰ هزار تسهیلگر در برنامه های اجتماعی روستاهای صعب العبور و پیگیری محور های مختلف فرهنگی، آموزشی بهداشتی و توانمند سازی برای بهزیستی مایه افتخار است.

رئیس بهزیستی کشور از برخورداری بیش از ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از خدمات بهزیستی در سراسر کشور خبر داد و افزود: تامین وسایل توانبخشی برای جامعه هدف و عدم وجود پشت نوبتی در کاشت حلزون که اقدامی مشترک فی مابین بهزیستی وزارت بهداشت می باشد از فعالیت های اصلی در دولت مردمی می باشد.

قادری سقف تسهیلات اشتغال زایی برای جامعه بهزیستی را ۱۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و ابزار کرد: سازمان بهزیستی با هدف اشتغال زایی برای مددجویان به کار فرمایانی که اقدام به کارگیری جامعه هدف این سازمان اعم از افراد دارای معلولیت و زنان بی سرپرست نمایند، تا سقف ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات ارائه می دهیم و علاوه بر آن ۲۳ درصد از موضوع بیمه را پرداخت می کنیم.

وی حمایت بهزیستی از چند قلوها از بدو تولد تا پایان ۶ سالگی با پرداخت مستمری و شیر خشک را خاطر نشان کرده و با اشاره به پیشنهاد بهزیستی مبنی بر ادامه یافتن حمایت ها تا ۱۸ سالگی بیان داشت: شهریه دانشگاه دانشجویان دارای معلولیت و بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی نیز توسط این سازمان پرداخت می شود و برخی از زنان سرپرست خانوار در مقطع دکتری در حال تحصیل می باشند.

قادری مردمی سازی را از پیشنهادات و برنامه‌های این سازمان از ابتدای دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: خیرین همواره در کنار بهزیستی بوده و اقدامات ماندگاری را رقم زده اند و برخی از افراد دارای معلولیت که به تبع شرایطشان باید در مراکز نگهداری شوند نیز توسط خیریه ها و موسسات این کار انجام می یابد و همواره چه در دوره جنگ تحمیلی و چه در دوره جنگ اقتصادی و جنگ نرم به دلیل محدودیت منابع، این انسان است که با ظرافت، دقت و اعتقاد باید بتواند منابع را به نحوی مدیریت کند و هوشمندسازی را پیگیری کند تا بتواند خدمت را موثر پیگیری کرده و به ذائقه مردم عزیز بنشاند.

رئیس بهزیستی کشور تعداد پرسنل سازمان بهزیستی را ۱۹ هزار پرسنل اعلام کرده و با بیان این که بهزیستی تنها سازمان حمایتی – اورژانسی کشور می باشد، گفت: پلتفرم اورژانس اجتماعی در دنیا وجود ندارد و در کشورهایی که وجود دارد مستقل نبوده و از طریق ارتباط با پلیس این خدمت ارائه می شود.

کد خبر 75242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد