اورژانس اجتماعی و دیدگاه پیشگیرانه در کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی

خسرو امیدوار معاون امور اجتماعی بهزیستی استان در رابطه با فعالیت مراکز اورژانس اجتماعی خاطر نشان ساخت: مراکز اورژانس اجتماعی استان با هدف کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی متشکل از مراکز خط ۱۲۳، خدمات سیار و مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی آماده ارائه خدمات تخصصی، شبانه روزی و رایگان به کلیه افراد در معرض آسیب یا آسیب دیده اجتماعی در سطح استان می باشند. کودک آزاری، همسرآزاری، اختلافات خانوادگی حاد، معلول آزاری، سالمند آزاری، فرار از منزل و غیره از جمله گروه های هدف این مراکز می باشند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان افزود: با توجه به نقش آگاهی افراد بر میزان بروز آسیب های اجتماعی، تیم های تخصصی مراکز خدمات سیار اورژانس اجتماعی استان به صورت هفتگی،  در ۱۸۴ روستا،  ۵ شهر و ۷ محله حاشیه نشین مرکز استان حضور یافته و نسبت به اطلاع رسانی در مورد فعالیت های اورژانس اجتماعی و برگزاری جلسه با دهیاران، ریش سفیدان، شورای اسلامی، شاغلین خانه های بهداشت و زنان دارای فعالیت های اجتماعی اقدام نموده اند.

وی ادامه داد: جلب همکاری و مشارکت محلی در کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی پرتکرار در روستا یا محله، شناسایی موردی افراد یا خانواده های در معرض آسیب و آسیب دیده، آسیب شناسی روستاها و برقراری ارتباط با دهیاران و معتمدین روستاها از سایر اهداف این طرح استانی مذکور می باشد.

این مسئول اضافه کرد: با اهداف پیشگیرانه با امعان نظر به اهمیت مداخلات محلی و مردمی، همچنین احصاء آسیب های اولویت دار مناطق اجرای طرح، برنامه های آموزشی لازم را برای اهالی منطقه پیش بینی و عملیاتی می کند.

 وی همچنین تصریح کرد: این طرح تا کنون جمعیتی بالغ بر ۲۳۹ هزار و ۵۲۵ نفر را تحت پوشش خود قرار داده است و در تمامی روستاها و محلات هدف اورژانس اجتماعی تداوم دارد.

کد خبر 68380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد