بزرگسالان دارای اختلال اُتیسم به صورت روزانه خدمات دریافت می‌کنند

رئیس سازمان بهزیستی کشور، گفت: درخصوص بیماران اُتیسم بزرگسال مرکز شبانه‌روزی نداریم و به صورت روزانه خدماتی را به آن‌ها ارائه می‌کنیم در تلاشیم تا این خدمات توسعه یابد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل به نقل از فارس، «علی‌محمد قادری» معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره ضرورت ایجاد مراکز نگهداری بزرگسالان اُتیسم در کشور، اظهار کرد: ما درخصوص بیماران اُتیسم بزرگسال مرکز شبانه‌روزی نداریم و به صورت روزانه خدماتی را به آن‌ها ارائه می‌کنیم، در تلاشیم تا این خدمات توسعه یابد چرا که نقش مهمی را می‌توانند ایفا کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، اُتیسم را یکی از بیماری‌های شایع در کشور خواند و اذعان کرد: اُتیسم یکی از معلولیت‌هایی که در جامعه شیوع بسیاری دارد و در حال توسعه است، بعضاً از ۲ سالگی تا سنین بالاتر همراه خانواده است و برای ما این بیماری بسیار مهم است.

قادری با تاکید بر ضرورت توجه به خانواده‌های دارای فرزند اُتیسم، خاطرنشان کرد: مراقبت از بیماران اُتیسم به ویژه خانواده‌هایشان از جمله پدر و مادر، بسیار مهم است، این خانواده‌ها سال‌هاست که از حضور در جامعه محروم هستند و به محدودیت‌هایی رسیده‌اند، ما این‌ها را در قالب برنامه‌هایی پیگیری می‌کنیم تا خانواده‌های دارای فرزند اُتیسم بزرگسال در اردوگاه‌هایی، اوقات فراغتی در ایام سال داشته باشند و بتوانند بیماری و آسیب‌های پیش روی آن را مدیریت کنند.

وی در پاسخ به اعلام زمان‌بندی برای اجرا شدن طرح اوقات فراغت برای خانواده‌های دارای فرزندان اُتیسم، تصریح کرد: این موضوع بسیار پیچیده است و در عین حال نیازمند بودجه و کمک مردم؛ این مسأله در نظام مسائل فعلی سازمان مطرح است تا در حوزه توانخبشی پیگیری شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره مصرف اعتیاد در میان کودکان متکدی، تصریح کرد: در این باره اطلاعی ندارم، سازمان بهزیستی درحال حاضر پیگیری مشکلات معتادان متجاهر و پیشگیری از وقوع اعتیاد را در برخی برنامه‌هایی دارد که در حال اجرا است، اگر پرسشی باشد در آن موضوعات در خدمتیم.

کد خبر 62614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =